Laptop

Dell Latitude 7490

Shop
Ebből a termékből többféle is van készleten. Kattints a képre vagy a nagyítóra a részletekhez.
8. generációs, négymagos processzorral, Windows 11 natív támogatással.

8. generációs Core i5 processzorral szerelt gép, ami a Windows 11 natív támogatásához szükséges. A matt Full HD érintőképernyő rendkívül kényelmes használatot tesz lehetővé. A matt képernyő nem vonzza annyira az ujjlenyomatokat és a tapintása sem olyan "tapadós". Tényleg látni kell és ki kell próbálni, nagyon jó. Beépített infra kamerákkal rendelkezik a Windows-ba való könnyű belépéshez. (Windows Hello szolgáltatás)
Core i5, 8th gen / 1.7GHz / 16GB / 256GB / SSD (M.2) / Kb.: 20-30 perc
  • Dell Latitude 7490 B-
Ismertető A Dell 14"-os Latitude 7490 laptopja egy üzleti kategóriás, tartós anyagokból készült ultrabook. A laptopot 1,7 GHz-es Intel Core i5-8350U négymagos processzor és 16 GB 2400 MHz-es DDR4 RAM memória hajt (a 2 x 8 GB-os konfigurációban). Így akár egyszerre több program futtatása és a gyakran használt fájlok és programok gyors elérése is könnyen lehetséges. Hardver igényesebb programok vagy feladatok futtatásakor a processzor az Intel Turbo Boost 2.0 technológiájával akár 3,6 GHz-es sebességre is gyorsítható. A DDR4 SO-DIMM foglalatok mindegyikében egy-egy 16 GB-os memóriamodul használatával a teljes rendszermemória akár 32 GB-ra, illetve foglalatonként 16 GB-ra bővíthető.

Az érintőképernyős változat matt IPS képernyővel érkezik! Azaz külsőre nincs különbség a normál- és az érintő-kijelző között. A 14" tükröződésmentes kijelző 1920 x 1080 Full HD 16:9-es felbontással rendelkezik a médiatartalmak lejátszásához. Ez akár matt IPS érintőképernyő is lehet. A vizuális megjelenítésről az integrált Intel UHD Graphics 620 lapkakészlet gondoskodik, a videót pedig a HDMI 1.4 porton, valamint az USB Type-C-n keresztül DisplayPorton keresztül külső kijelzőre is kimeneti.

A fájlok tárolására ez a rendszer egy 256 GB-os M.2 SSD-vel érkezik. Ha külső tárolót, optikai meghajtót, egeret, billentyűzetet, nyomtatót, memóriakártya-olvasót és egyebeket szeretne hozzáadni, a Latitude 7490 egy USB 3.1 Gen 1 Type-C és három USB 3.1 Gen 1 Type-A portot (egyet PowerShare-rel) kínál. A beépített sztereó hangszórók, a két mikrofon és a 720p felbontású webkamera lehetővé teszi a videohívásokban való részvételt munka közben vagy a barátokkal és családtagokkal. A stabilabb és megbízhatóbb kapcsolat érdekében két sávos 802.11ac Wi-Fi (2x2) vagy Gigabit Ethernet LAN segítségével csatlakozhat az internethez. Továbbá az USB-portok felszabadítása és a vezetékek zsúfoltságának csökkentése érdekében további perifériákat és eszközöket csatlakoztathat a Bluetooth 4.2 segítségével, a beépített médiakártya-olvasó pedig támogatja az UHS-II microSD, microSDHC és microSDXC formátumokat.