• Használt laptopok
  Használt laptopok
 • Használt számítógépek
  Használt számítógépek
 • Használt monitorok
  Használt monitorok
 • Tablet PC, táblegépek
  Használt szerverek

HP 22es 22" IPS monitor A kategória raktáron

2020-09-18

  HP 22es 22" IPS monitor A kategória érkezett és bruttó 24 990,- -ért raktárról vihetők... Részletes termékleírás:

Termékeink folyamatos feltöltés alatt ...

2018-09-15

Kedves Vásárlóink! Üzletünk raktárkészlete folyamatosan kerül feltöltésre a webáruházunkba. A Laptopok, Számítógépek és monitorok már az aktuális készletet tükrözik. A kiegészítők azonban még nem. Türelmüket köszönjük. Üdvözlettel, MpComp csapata.

Kiszállítás

2018-08-24

A weboldalon található termékeket személyesen üzletünkben lehet megvásárolni de akár kiszállítással is kérheted az ország egész területére. A rendelést leadni lehet telefonon emailen vagy a webáruházunkon keresztül is egy gyors regisztráció után. A kiszállításról a GLS futárszolgálat...


Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 12.
(Fény utcai piacon a 'Príma' kijáratánál)
Tel: +36-70-357-2709
Hétfő - Péntek: 9h-18:00h, Szombat: 8h-14h, Vasárnap: Zárva

Adatvédelmi tájékoztató
A regisztrációval kapcsolatos adatkezelésről
A cookie-k (sütik) használatának szabályzata

Avocomp Map and Contact
MPCOMP SZÁMÍTÁSTECHNIKA - Használt márkás gépek, laptopok, monitorok garanciával. Adás, vétel, szerviz budán a 2. kerületben a Fény utcai piacon a 'Príma' kijáratánál. Parkolási lehetőség az utcán vagy a Mammut bevásárló központban. - MPCOMP
Az oldalon feltüntetett árak bruttóban értendők, a 27% áfát taralmazzák. Minden vásárlásnál a megvásárolt termékekről hatályos és elszámolható áfás számlát adunk.
Powered by Avocomp INDIGO(c) 2013. A www.mpcomp.hu honlapon elérhetõ minden anyag szerzõi jogvédelem alatt áll, mely anyagokat kizárólag az Mpcomp Kft. elõzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, elõadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.
Powered by Avocomp INDIGO(c) 2013.